Uspešan početak takmičarske sezone za somborsku plesnu grupu Inanna

* Nova takmičarska sezona za plesnu grupu Inanna počela je veoma uspešno. Tako je i u ovoj godini nastavljen niz uspeha ove sve popularnije, kvalitetne i šarmantne plesne grupe iz Sombora 

Sve popularniji Inanna tim 

Na takmičenju u okviru Festivala igre koji je održan druge februarske subote u Novom Bečeju Ketsove Inannice postigle su sledeće rezultate: u kategoriji solo oriental dance deca prvo mesto osvojila je Tamara Micić, u kategoriji duo/trio oriental dance juniori Kristina Lončarevič i Jovana Milković osvojile su takođe prvo mesto, dok je u kategoriji solo oriental dance seniori peto mesto osvojila Ivana Magdić, a šesta je bila Milana Vulin.

Specijalnu nagradu za najbolji duo/trio takmičenja - učestvovanje na takmičenju na Kopaoniku 2020. osvojile su mladi talenti ove plesne grupe, Jovana Milković i Kristina Lončarević. Instruktorka i koreografkinja plesne grupe Inanna, Brankica Ćurčić izuzetno je zadovoljna uspešnim početkom nove plesne sezone i najavljuje nova takmičenja za koja se Ketsove Inannice vredno spremaju, a među njima ističe deveti Sombor open koji nas čeka 23. marta u Somboru.

Iz plesne grupe Inanna poručuju nam i da je otvoren upis za nove članove, za sve uzraste, te ukoliko želite da budete deo ovog uspešnog plesnog tima, bilo kao rekreativac, bilo kao budući takmičar, pratite ih preko društvenih mreža Facebook i Instagram i javite im se za više informacija o upisu. 

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Talentovane i marljive juniorke plesne grupe Inanna - Tamara Micić, Jovana Miklović i Kristina Lončarević

Pročitano 785 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…