Prekretnica u karijeri šampiona u bodibildingu Maksima Trzina

* Prekretnica u karijeri za Maksima. Prethodnog vikenda u Budimpešti održano je takmičenje u bodibildingu gde je mogao da bude ostvarem san svakog bodibildera a to je osvajanje Pro kartice odnosno šansa da se postane profesionalni sportista u najjačoj ligi u svetu

Šansu je dobijao samo jedan učesnik na čitavom takmičenju, apsolutni pobednik - najbolji od najboljih a to je bio Maksim Trzin. Nastupom u svojoj kategoriji, bodibilding +100kg u veoma teškoj konkurenciji osvojio je 1. mesto što ga je odvelo u apsolutnu kategoriju gde je jednoglasno proglašen za pobednika čitavnog takmičarskog programa.

Osvajanjem Pro kartice Srbija je posle više od jedne decenije dobila ponovo profesionalca u bodibilding kategoriji

- Ostvario sam zacrtani cilj za ovu godinu a to je postati profesionalni bodibilder. Bila je to velika pobeda a osećaj je neopisiv, zaista sam presrećan - izjavljuje Maksim. - Veliko hvala mojim najbližima koji su mi bili podrška tokom čitave sezone. Mauro Sassi - trener, prijatelj, porodica, osoba koju mnogo cenim i poštujem i koja je delila svaki dobar i loš trenutak sa mnom. Zahvaljujem se Ogistra Nutrition Shopu i Yamamoto Nutrition Srbija koji su mi obezbedili sve neophodne dodatke ishrani kako bi mi pripreme bile što efikasnije i lakše, kao i FitPass Srbiji koji su mi omogućili da treniram u najboljim uslovima.

- Hvala još jednom svima, idemo zajedno ka novim ciljevima i u nove pobede - s pravom optimistički gleda u još svetliju budućnost mladi bb as, dvadesetsedmogodišnji Maksim Trzin.

I ovom prilikom punu medijsku podršku daju mu Novi Radio Sombor, naš izdavač Udruženje Podium i Granski sidnikat Sporta "Nezavisnost". Srećno, Maksime u daljoj, profesionalnoj karijeri!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium "Sve je lako kad si mlad 2", izdavača Novog Radio Sombora, zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2019. godinu.

Pročitano 417 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…