Kljajićevo: Seoske sportske igre - više od takmičenja

* Seoske sportske igre u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Grada Sombora i Sportskog saveza grada Sombora održane su u selu Kljajićevu na terenima Osnovne škole "Nikola Tesla", koje je otvorio predsednik SSGS Zoran Bojić, a prisutne je pozdravio i poželio im sreću u takmičenju Ilija Lalić

Nakon žestoke borbe u 10 disciplina pobedu su odneli domaćini - ekipa Kljajićeva i predstavljaće 15. avgusta svoje selo i Grad Sombor na regionalnom takmičenju u Šapcu. Ne smemo izostaviti, napominju organizatori, ni drugoplasiranu ekipu Gakova, koji su predstavnici bili prošlogodišnji pobednici i takmičenje u finalu završili na četvrtom mestu, kao i ekipu Svetozara Miletića koja je zauzela treće mesto.

- Sve takmičare želimo da pohvalimo za dobro raspoloženje i fer borbu - kažu u gradskoj sportskoj organizaciji. Moramo naglasiti, dopunjuju važnu činjenicu, da se pobednik nije znao do samo kraja, te je rezultat bio izjednačen 42:42, a pravilnik nalaže da ekipa koja ima više prvih mesta je i pobednik, pa je u tom slučaju ekipa Kljajićeva bila uspešnija.

- Želimo da se zahvalimo direktorici škole, mr Branki Vuletić i Savetu mesne zajednice na gostoprimstvu i pomoći pri organzaciji - reči su funkcionera u gradskom Sportskom savezu.

- Dodatak, slajd-set niz zanimljivih fotografija tradicionalnih narodnih sportskih igrar i veština -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 588 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…