Doderović u FC Sveti Jur Slovačka!
* Golman Ivan Doderović (33) rođeni Leskovčanin internacionalac u Slovačkoj i Austriji
 
Kratko podsećanje, karijeru je počeo u FK Dubočica u rodnom Leskovcu (sve selekcije od petlića do prvog tima...)
 
Klubovi van granica Srbije gde je nastupao: FC 34 Paluďzka Liptovsky Mikulaš (Slovačka), FC Angern (Austrija), FC Slovan Modra (Slovačka).
 
Iskusni tridesetrogodisnji golman FC Slovan Modra Slovačka Doderović ovoga leta 2021. godine odlazi na jednogodišnju pozajmicu u slovački FC Sveti Jur koji se takmiči u 4. ligi Slovačke - grupa Bratislava. 
 
- Potpisao sam ugovor o pozajmici sa klubom FC Sveti Jur iz istoimenog mesta. Klub sa tradicijom koji je igrao Drugu i Treću ligu Slovačke. Inače, Klub se nalazi na 5 kilometara od Bratislave, glavnog grada Slovačke. U Klubu su odlični uslovi za rad, trener Patrik Volf nekadašnji igrač proslavljenog Slovana iz Bratislava odlično radi sa ekipom - informiše za Novi Radio Sombor o ovoj svojoj novoj ekskluzivnoj informaciji Ivan, koji je zadobio već podobro popularnost navijača u fudbalskoj Slovačkoj i dopunjuje zahvalnošću:
 
- Zahvaljujem se menadžeru Ademu Useini koji je realizovao ovaj transfer i predsedniku Kluba Polakoviću.
 
Jedna simbolika u ovom transferu jeste to da ime kluba SVETI JUR prevedeno na srpskoi znači Sveti Georgije što je i krsna slava Ivana Doderovica i njegove porodice; treba još reći i to da je ugovor o pozajmici u novom klubu potpisao na veliki srpski pravoslavni svetac, 2. avgusta, na Svetog Iliju.
 
"Kako naš narod kaze" Ivana Doderovića poznajemo kao velikog vernika, pobožnog čoveka, tako da - zaista, potvrđeno je itekako pravilo da - ništa nije slučajno.
 
- U dodatku, još nekoliko atraktivnih fotografija -
 
-------------------------------
 
Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama je sufinansirao projekat "Svi jezici - jedno blago" aplikanta Udruženja "Podium" putem medija Novog Radio Sombora na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja za 2021. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva. 
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 2568 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…