Somaratonci i masovni i uspešni na jubilarnom Apatinskom Dunavskom polumaratonu

* U nedelju 17. oktobra održan je jubilarni 25. Dunavski polumaraton u Apatinu. Trka u susednoj opštini kao što izveštavamo, svake godine privlači veliki broj trkača pa je tako i ove godine čak šest stotina finišera prošlo kroz cilji koji se tradiconalno nalazio kod Banje Junaković. Lepo vreme godilo je trkačima, a pobednik trke bio je Apatinac Đuro Borbelj, dok je među damama trijumfovala Katarina Pohold iz Novog Sada

Najbrži član Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora bio je James Innes koji je 21,1 kilometar završio za sat i dvadest i pet minuta što je ujedno i novi lični rekord mladog somaratonca koji u svojoj prvoj trkačkoj godini ne prestaje da ređa sve bolje rezultate. James je trku završio na 15. mestu od 350 finišera polumaratonske trke.

Tijana Kabić (na fotografiji sa priznanjima u slajdu ispod teksta) je takođe fantastičnu trku završila na trećem mestu u ženskoj konkukrenciji i pridodala još jedno pobedničko postolje ove godine. U polumaratonskoj trci u svojim kategorijama osvojili su drugo mesto Robert Lalić, Suzana Filipović, Arpad Šarkezi i Boško Jerković. U trci na deset kilometara u svojim kategorijama prvo mesto osvojila je Danica Grujić Firanj a drugo mesto Radmila Milašinović i Đorđe Rackov.

Polumaraton su istrčali i Dejan Nikolić, Davor Petrik, Zoran Nikolić, Željko Lemić, Miloš Šešlija, Zoran Boca, Ilja Zvekanov, Srđan Sajlović, Nataša Stojičić, Srđan Buzadžić, Tijana Odobašić, Bogdan Nikolić, Dejana Štafer, Aleksandar Krneta i Nenad Glušac.

Trku na 10 kilometara istrčali su somaratonci Miloš Jandrić i Dragan Kolarić.

Štafetnu trku trčali su Ivan Janković, Lazar Jeftić kao i Mina Bošnjak.

Tekst i fotografije: Arpad Šarkezi

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 133 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…