Odštampajte ovu stranicu
Tijana Kabić na postolju 13. Noćnog maratona

* Vikend za nama obeležio je nastup članova Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor na trinaestom izdanju Noćnog maratona u Novom Sadu. Ova specifična trka koja protiče u sklopu obeležavanja Dana Dunava, trči se noću na distancama od 5 kilometara, polumaraton od 21 kilometara i maraton od 42 kilometra

Učesnica trke na 5 kilometara bila je Tijana Kabić, članica Ark ‘’Somaraton’’ Sombor koja je istrčala vicešampionsku poziciju u konkurenciji 113 dama koje su finiširale ovu distancu. Istu trku istrčala je i Jelena Stanimirović završivši trku na trinaestom mestu.

Finišer polumaratonske trke bio je Zoran Nikolić, dok je najsupešniji 'somaratonac' na maratonskoj distanci od 42 kilometra bio Frdirih Balint koji se plasirao na 11 mesto. Najtežu atletsku disciplinu - maraton istrčali su i Vladimir Bulaić, Nenad Glušac, kao i Somborac Damir Milankov koji je imao debi na maratonskoj distanci.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 223 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…