U centru pažnje sportske javnosti: 8. beach volley turnir u Somboru

Po osmi put Grad Sombor je domaćin turnira u odbojci na pesku, a publika će i ovoga leta uživati u mečevima profesionalnog i rekreativnog beach volley turnira

Poprište, već uobičajeno, u srcu grada - Trg svetog trojstva. Radove je tokom priprema terena obilazila Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za sport, omladinu, decu i zdravstvo, izražavajući sve pohvale za vrhunsku predanost domaćina.

U ime organizatora, Miloš Aleksić, neumorni, uspešni somborski odbojkaški trener naglašava da će to i ovom prilikom biti turnir visoke klase, u obe konkurencije.

- Dočekujemo najkvalitetnije parove iz čitave države, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji - pojašnjava Aleksić i dopunjuje: - Stižu nam u Sombor sve sami reprezentativci Srbije, olimpijci. Imaćemo što nas posebno raduje i domaće predstavnike, dodatni radkle razlog da budemo ponosni.

Profesionalni turnir je isplaniran za subotu i nedelju, 6. i 7. avgust. Mečevi će proticati i tokom dana, ali i pod reflektorima, opet - jedinstveno u Srbiji.

Od 8. do 10. avgusta isto tako, već tradicionalno zakazan je i turnir rekreativaca. Na njemu će uz domaće ekipe startovati i timovi iz inostranstva.

Termini za rekreativni turnir su od 17 do 22:30 časova, a za profesionalce, od 12 do 23 časa.

- Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta "Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor" sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 355 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…