četvrtak, 06 oktobar 2022 23:17

Apel sugrađanima - JKP Čistoća Sombor: Ne odlažite kabasti otpad u kontejnere

Napisano
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Primeri: kako ne bi trebalo odlagati i pozitivan primer odlaganja otpada (gornja - donja fotografija) Primeri: kako ne bi trebalo odlagati i pozitivan primer odlaganja otpada (gornja - donja fotografija)

* Ovim putem želimo da apelujemo na sve korisnike usluga našeg preduzeća da u kontejnere za odlaganje otpada odlažu samo ono što je predviđeno - podsetili su na svom sajtu zaposleni u somborskom javnom komunalnom preduzeća "Čistoća"

Teški i veliki komadi kabastog otpada svakako nisu predviđeni za odlaganje u kontejnere za komunalni otpad. Zbog ovakvog, neodgovornog ponašanja pojedinih sugrađana, naši zaposleni - napominju u "Čistoći", nailaze na poteškoće prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Takođe, želeli bismo da pohvalimo građane koji se pridržavaju saveta za odlaganje otpada i na taj način pomažu našim radnicima da grad održe čistim i urednim, navode u ovom gradskom javnom komunalnom preduzeću.

Pozitivan primer odlaganja otpada (donja fotografija u okviru naslovne):

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 124 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…