Knjige na adresu Gerontološkog centra u Somboru

* Informacije o bibliotečkoj usluzi Knjige na kućnu adresu se mogu dobiti svakog radnog dana od 8:00 do 17:00 na Pozajmnom odeljenju, broj telefona 025/451510
Kontakt osoba: Žana Gnjatović

***
Bibliotečka usluga nošenja knjiga na kućnu adrcu namenjena osobama starije životne dobi, osobama koje su slabije pokretne ili nepokretnim licima, počela je od jula tekuće godine u Gradskoj biblioteci "Karlo Bijelicki" u Somboru.
Zadatak nam je da unapredimo položaj starijih - od aktivnog starenja u smislu učenja i daljeg nastavka učešća u životu do poboljšanja kvaliteta života. Sem nošenja knjiga na kućnu adresu građana knjige će se ubuduće nositi i u Gerontološki centar Sombor - kažu u somborskoj gradskoj biblioteci.

U ponedeljak, 24. jula, u prostorijama Gerontološkog centra Sombor, bibliotekarka Žana Gnjatović predstavila je model ove bibliotečke usluge korisnicima ustanove. Sa korisnicima je vođen razgovor koje su to knjige koje oni žele da im se donesu pri sledećem susretu.

Ova grupa građana će biti u potpunosti oslobođena plaćanja članarine. Na adresu Centra će se odlaziti dva puta mesečno, četvrtkom, vraćale bi se knjige i donosile nove. Putem telefona ili interneta korisnici mogu da poruče građu koju žele da pozajme, da provere da li je u biblioteci poseduju.

Izvor: GB "Karlo Bijelicki"

Pročitano 1014 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…