Kiki i Piloti oduševili u Somboru: Svet je lep kada ovako zajedno sanjamo

Fotoreportaža

 

* Popularni rokeri Kiki i Piloti oduševili prve avgustovske nedelje naveče prepun Trg Koste Trifkovića pred oko 1.500 Somboraca i gostiju. Organizatori, Grad Sombor i Sportski savez grada Sombora još jednom položili ispit i poklonili građanima novi u nizu brojnih besplatnih događaja 

Vrhunski muzičari iz Beograda, u okviru do sada najbogatijeg Somborskog sportskog i kulturnog leta, u stilu pravih profesionalaca izašli su u sekund tačno na binu tik uz somborski hram kulture, Narodno pozorište. Piloti su ujedno "oterali" kišu koja je posle dugih dana suše baš u tim momentima u nekoliko navrata "zapretila", a svojim muziciranjem podsetili su na zlatne godine jugo-roka. Frontmen najpopularnije grupe devedesetih u bivšoj državi, Zoran Kiki Lesendrić, koji je ponovo uspeo da okupi sastav najkvalitetnijih muzičara, povremeno je između brojnih hitova koje je sa njim pevala publika, duhovito i vrcavo pravio dosetke, često i šale na sopstveni račun što je uostalom i manir najvećih.

Piloti su delovali maksimalno uvežbano, raspoloženo pred Somborcima a to što su na koncertu bile prisutne četiri generacije, dovoljno govori. Kao i slika, često više, umesto reči. 

Koncert su, uz organizatore, Grad Sombor i gradsku sportsku organizaciju, podržali i brojni sponzori: javna komunalna preduzeća Vodokanal, Čistoća, Zelenilo, firme Tepkos, Agroklaster, Boja doo, Bošković agrar - Aleksa Šantić, Hiundai, Info centar, Proteinka, Remecco, Signal, Restoran Slon, Somborelektro, Zapadna Bačka, Veterina group, Viagusto, Oris doo, Pretty Group.

Siniša Stričević

Galerija:

 

Pročitano 2503 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…