Kulturni centar Laza Kostić Sombor: Predstava za decu "Tri praseta" - sačuvajmo dete u sebi

* U subotu, 21. maja u 17 časova, u "Fabrici snova", na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa” iz Beograda

Reč pisca: Priča ο tri praseta je odavno dobro poznata i obavezna "početna lektira" za decu. Prijemčiva i toliko šarmantno jednostavna da joj boš zbog toga nije neophodno osavremenjavanje da bi opstala u konkurenciji modernih „tehno-bajki". Naprotiv! Ova predstava poštuje upravo tu jednostavnost, čuva dobro poznate lajt-motive i dodaje još po neki lik, καο što, na primer, Beli zec i Šarena lopta, igrajući se „Tri praseta", otkrivaju pouku priče.

Reč reditelja: IGRA. Poput ljubavi - čarobna. Nezamenjiva. Jedinstvena spona sa maštom, sa drugima, sa detinjstvom, sa najboljim u nama. Ko odraste a sačuva u sebi dar da ume da se zaigra, ko sačuva DETE U SEBI, neizmerno je bogat. Mi se igramo lutkama. Kao i deca. Ako nam se deca budu pridružila u našem „zaigravanju", ako nas na trenutak puste u svoj svet, mi ćemo biti srećni. Zato, HAJDE DA SE IGRAMO TRI PRASETA !! Uz ovu,ali i sve ostale predstave u ČARAPI, deca se uče pravim vrednostima u životu, ali i u umetnosti. Predstava traje 40 minuta.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 198 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…