Marina Mišković: umetnica art fotografije, a takođe i vaš spretni ženski maestro za svaku lepu priliku
* Predstavljamo vam u oblasti Kultura Marinu Mišković. Mlada talentovana umetnica fotografije, Stanišić (Sombor, Srbija)
 
Zavolela fotogrfafiju 2010, dve godine potom, 2012, pohađala kurs fotografije u FVKSV Novi Sad, nakon toga počinje aktivno da se bavi fotografijom.
 
Prva samostalna izložba održana je za nadarenu Marinu u Stanišiću, u februaru 2016. Učesnica je nekoliko organizovanih izložbi, a na Izložbi stanovnika Zapadnobačkog okruga koja je održana u decembru 2016. dobila je Pohvalu u kategoriji pojedinačne fotografije.
 
Godinu dana registrovana kao terenski fotograf, u okviru čega radi komercijalnu fotografiju za razne vrste proslava i skupova.
 
U slobodno vreme radi na pronalaženju svog pravca u domenu umetničke art fotografije. Poznata je sve više u foto-art krugovima i pod pseudonimom Mikoss Gina.
 
Zahvlajujemo se Marini na saradnji, čije art-radove počinjemo da objavljujemo: posetite našu oblast na portalu Modeling, kao i Galerija. 
 
Ovo je tek prvi naš napis o Marini, mnogo prijatna - vizeulna iznenađenja od nje i nas, tek vas, poštovane čitateljke i čitaoci, očekuju na našem portalu.
 
Redakcija Novog Radio Sombora
Pročitano 2424 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…