"OPENS otvara vrata" u ponedeljak, 11. decembra Somboru

* U ponedeljak 11. decembra 2017, u prostorijama Omladinskog kluba, sa početkom u 11 časova - novi značajan događaj za mlade u Somboru!

Osnovna ideja projekta "OPENS otvara vrata" je predstavljanje saveza udruženja OPENS kao jedinstvenog primera takve vrste udruživanja udruženja građana sa ciljem poboljšanja kvaliteta života mladih, u Novom Sadu. Kroz dosadašnji rad, ovakva forma je dala pozitivne rezultate na polju kreiranja sistemskog pristupa rada sa mladima. Želja nam je da ovakav format saveza predstavimo i drugim opštinama i gradovima kako bi inicirali i otvorili vrata za ovakve pozitivne promene širom Vojvodine - pozivaju kreatori i realizatori ovog projekta.

Titula Evropskog omladinskog centra se dodeljuje jednom evropskom gradu na godinu dana. Grad, i mladi ljudi u njemu, koji postanu evropski centar za mlade, dobijaju mogućnost, kroz brojne programe i projekte, da pokažu kulutrni, društveni, politički i ekonomski život i razvoj. Prestonica mladih Evrope podstiče primenu novih ideja i inovativnih projekata, s obzirom na aktivno, kreativno učešće mladih u društvu sa ciljem jačanja odnosa između evropskih institucija i lokalnog nivoa, kao i podsticanje učešća mladih na lokalnom nivou za implementaciju zajedničkih ciljeva evropske politike za mlade.

- Ukoliko želite da čujete više o OPENS-u, programima za mlade koji će biti realizovani do 2020. godine, kako da se uključite kao pojedinci ili organizacije i kako da mlade iz vaših organizacija, uključite u program OPENS-a, potvrdite svoje učešće putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 025/302-755. Očekujemo Vas! - poziva Bojana Nešović, koordinatorka za decu i mlade

https://business.facebook.com/events/711166152414357/

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

 

Pročitano 757 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…