Vesti iz Osnovne škole "Avram Mrazović" Sombor

* U somborskoj osnovnoj školi "Avram Mrazović" se od školske 2003/04. godine izučava francuski kao drugi strani jezik. U protekle dve godine u ovoj školi nastavljaju sa planiranim aktivnostima u skladu sa novonastalom  situacijom

U godišnjem planu rada je i testiranje za međunarodno priznatu diplomu Delf. Specifično za protekle dve školske godine je to da je zbog celokupne situacije pomeren i termin za testiranje Delf. 

Ušavši u školsku 2020/21. napravljena je nešto duža pauza sa pripremama. Međutim, to nije mnogo uticalo na učenike, s obzirom da su pripreme nastavljene onlajn. Ovogodišnji kandidati Srđan Antonić, Sanja Ivan, Lazar Dumanović, Mila Prijić, Nađa Hoffman, Olga Vučić, Sava Marjanović, Aleksa Marić, Stefan Jelić, Lana Radić, Iva Golub, Irina Sekulić, Ana Pešić, Iva Milojičić, Milica Kolar, Milica Delić i Vuk Mijajlović su uspešno položili testiranje i uručene su im međunarodno priznate diplome. 

- Učenici su pokazali visok stepe odgovornosti i dicipline i uprkos novonastalim okolnostima u kojima se radilo, uspeli su da pokažu šta i koliko znaju i umeju - navodi njihova nastavnica francuskog jezika Biljana Štrbac.

- Dodatak, fotografije u galeriji ispod teksta -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 521 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…