5. Aprilski susreti Nezavisnog sindikata policije "Apatin 2018"

* Prethodnog vikenda, u subotu, 21. aprila, u Apatinu, u prostoru "MS Elkop" Kuglane, održano je sada već tradicionalno okupljanje članova Nezavisnog sindikata policije koji su se po peti put takmičili u kulinarskim veštinama

Domaćin ove manifestacije bio je Koordinacioni centar Sombor, gosti su i ovog puta bili sindikalci iz Kikinde, Zrenjanina, Subotice, Pančeva, Vršca, Krupnja, članovi našeg sindikata iz Sombora, Apatina i ostalih mesta Zapadnobačkog upravnog okruga, prijatelji sindikata, predstavnici sindikalne organizacije Osnovnog suda u Somboru, članovi sindikata "Apatinske pivare", a takmičarsku ekipu poslali su i članovi još jednog od sindikata koji deluje u okviru MUP-a, kao i drugi takmičari koji su želeli da se okušaju u kuvanju pasulja u kotliću. Ukupno je kuvano 12 takmičarskih pasulja, za one koji nisu bili članovi takmičarskih ekipa kuvan je "vojnički pasulj" u kazanu, a van konkurenije viđeno je nekoliko jela koja su se "krčkala" u zemljanim ćupovina i dva prilično velika roštilja! Kako to već tradicija nalaže, u kazanu se nije kuvao "vojnički pasulj" samo za goste, već i za naše male drugare iz Doma za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić" Sombor, kojima smo i ove godine odneli na dar jedan kompletan obrok za sve korisnike Doma.

Članovi tročlanog stručnog žirija imali su veoma težak zadatak da između puno izvrsnih jela odaberu ona pobednička. Na kraju, prema odluci žirija u kategoriji "GOSTI" najbolji pasulj su skuvali takmičari iz Vršca, dok su drugo i treće mesto zauzele ekipe iz Pančeva. U kategoriji "DOMAĆI", prvo mesto pripalo je ekipi iz Sombora, a drugo i treće mesto su zauzeli ekipe sindikata "Apatinske pivare" i sindikata Osnovnog suda u Somboru. Nakon proglašenja pobednika, nastavljeno je druženje uz muziku.

Pobedničkim ekipama čestitamo od srca, a ostalima želimo više sreće sledeće godine, kada ćemo se ponovo okupiti.

Organizatori se posebno zahvaljuju Opštini Apatin, centrali Nezavisnog sindikata policije, Policijskoj upravi Sombor, Apatinskoj pivari Apatin d.o.o., Knjižari "Lila's" Sombor i svima koji su pomogli, a bez čije pomoći ne bi bilo moguće organizovati i realizovati ovu manifestaciju.

Izvor: Nezavisni sindikat policije, Predsednik KC Sombor, Danilo Bogdanović

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor
Pročitano 809 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…