Visoke funkcionerke Pokreta Snaga Srbije-BK Persa Minjović i dr Zlata Lončar na pripremnom sastanku somborskog Pokreta

(politički marketing)

* Izborna skupština Pokreta snaga Srbije - Braća Karić - Gradskog odbora Sombor biće održana u utorak, 5. juna u velikoj sali Gradske kuće, sa početkom u 18 časova. Tako je definisano na poslednjem u nizu pripremnih sastanaka somborskog Inicijativnog odbora PSS-BK, održanog u prostorijama MZ Venac u četvrtak uveče, 24. maja

Sastanku su prisustvole članice rukovodstva Pokreta, Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK i Zlata Lončar, član Izvršnog odbora i predsednik Statutarne komisije Pokreta, organizacije koja se na društveno-političkoj sceni Srbije izdvaja u originalnom, autentičnom konceptu harmonije sažimanja najviših vrednosti u okviru privrednih, obrazovnih, medijskih, kulturološko-umetničkih, sportskih i drugih potencijala podstičući prioritete takođe, na razvoju budućnosti mlade populacije i što kvalitetnijem životu mladih u Srbiji.

(Radna atmosfera na sastanku sa funkcionerkama Pokreta SS-BK)

Vlatko Belovuković, kandidat za predsednika GO PSS-BK u Somboru toplo je pozdravio gošće koje su izrazile odmah na početku, zadovoljstvo brojem okupljenih kandidata skorog budućeg somborskog Gradskog odbora PSS-BK, kao i učlanjenih u Somboru.

On je definisao termin za održavanje Izborne skupštine Gradskog odbora Pokreta Snaga Srbije-BK u Somboru: utorak, 5. jun - svečana sala Gradske kuće, 18 časova.

(dr Zlata Lončar, član IO i predsednik Statutarne komisije PSS-BK)

- Naš Pravilnik podrazumeva demokratsku proceduru - istakla je dr Zlata Lončar, doktor pravnih nauka. - Veoma je važno to što ste u Somboru već na počecima rada u osnivanju, uveliko pedantno pristupili svim potrebnim pripremnim radnjama. Shvatili ste ozbiljnost kada je reč o samom protokolu uoči Izborne skupštine pa smatram da će samim tim i dalji rad biti na visokom stepenu, što u Pokretu možemo i želimo da očekujemo.

Dr Lončar  je takođe pomenula veoma važnim da na Izbornoj skupštini budu prisutni osim donosioca odluka, izvršne vlasti, i predstavnici udruženja građana i drugih organizacija, asocijacija i institucija.

(Predsednik Izvršnog odbora GO PSS-BK Persa Minjović između Vlatka Belovukovića i Juliane Jerković)

Persa Minjović je napomenula da je od isto tako važno i za dalji rad u Pokretu, a tako i u somborskom Odboru, precizirati reviziju članstva. - Aktivnosti humanitarnog karaktera naš Pokret konstantno  stavlja među prioritete - podvukla je predsednik IO GO PSS-BK i nastavila:

- Potrebna nam je kontinuirana energija, snaga, za šta nam najbolji primer daje naš predsednik Bogoljub Karić. Našem predstavniku građana u republičkom parlamentu, narodnom poslaniku Dragomiru Kariću, takođe mođete u svako doba da uputite argumentovana, sadržajna i važna pitanja i on će ih rado u Skupštini Srbije kako mu prosledimo i, prezentovati.

(Članovi Pokreta Snaga Srbije-BK Sombor, Angelina Zatezalo, Savo Zatezalo, Žana Milanko, uz snjih dr Zlata Lončar)

Na sastanku su kandidati za članove somborskog Gradskog odbora takođe bili u prilici da tokom sat i po efikasnog susreta, čelnicama PSS-BK upute više konstruktivnih pitanja, ideja i predloga, a sve je zavedeno u zvaničnu beležnicu koju od početka rada Inicijativnog odbora kroz zapisnike, vodi Marko Stipankov

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1047 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…