Dnevno zamene i do 30 uličnih sijalica

* JKP „Zelenilo“ Sombor održava javnu rasvetu

Odeljenje javne rasvete JKP „Zelenilo“ Sombor tokom ovih vrelih, letnjih dana realizuje i više od stotinu ozbiljnijih intervencija mesečno.

Prema rečima Aleksandra Karalića, šefa Odeljenja, dnevno imaju od 3 do 5 većih intervencija, a događa se da zamene i do 30 neispravnih sijalica u toku dana. Najteže je kad tokom nevremena, dođe do kvara na javnoj rasveti, neretko i u celim ulicama, a ponekad se desi se i da grane urasle u ulične provodnike struje izazovu kvar.

Odeljenje održava javnu rasvetu u gradu Somboru, ali i u naseljenim mestima na teritoriji grada. U prethodnih mesec dana pohodili su svih 15, bez ijednog izuzetka.

Građani već znaju, ali nije zgoreg ponoviti: prijava kvara na javnoj rasveti obavlja se u njihovim mesnim zajednicama, odnosno, putem telefona u „Zelenilu“, (418-948, lok. 131), ili elektronskim putem na mejlove gradskog komunalnog preduzeća javna. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 481 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…