Profesorka Mirjana Živković izabrana za predsednicu mesnog odbora Mlake Gradskog odbora PSS-BK Sombor

* U veoma pozitivnoj atmosferi u lepo uređenim prostorijama gradske somborske mesne zajednice Mlake, u četvrtak, 13. septembra formiran je mesni odbor Gradskog odbora Pokreta Snaga Srbije-Bogoljub Karić u Somboru

Radno predsedništvo, Juliana Jerković, Marko Stipankov i Andrea Stipankov

Jednoglasno, za predsednicu je izabrana Mirjana Živković, profesor književnosti. Nakon što je predsedavajući Marko Stipankov konstatovao da je prisutan i veći broj članova nego što je potrebno, o predloženom dnevnom redu kao i svim odlukama članovi somborskog Pokreta glasali su jednoglasno.

O Mirjani Živković izrečeno je mnogo lepih reči, zahvaljujući njenoj karijeri profesorke u kojoj ostavlja pečat jedne od omiljenih ličnosti u oblati somborske prosvete i šire. Naglašena je njena izražena želja za radom, višegodišnje iskustvo u oblasti obrazovanja, energija. Za članove predsedništva mesnog odbora GO PSS-BK Mlake izabrani su i Nikola Jozić, Jelena Jozić i dr Vladimir Jerković.

Konstatovano je da na primeru veoma efikasnog osnivanja prvog gradskog odbora PSS-BK iskazana zajedniči cilj u daljem širenju i ubrzo će biti osnovani i drugi mesni odbori Pokreta kako u gradu tako i u naseljenim mestima somborske gradske zajednice, što je potvrdio Vlatko Belovuković, predsednik somborskog Pokreta Snaga Srbije-Bogoljub Karić.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 668 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…