Prodavnica čuvenog evropskog trgovinskog lanca Lidl svečano otvorena u Somboru

* U Somboru kao i u još 11 gradova Srbije tačno u osam časova u četvrtak, 11. oktobra, otvoreno je 16 prodavnica „Lidla“, najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanu vrpcu u Somboru presekla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović

- Na zadovoljstvo svih Somboraca danas je uspešno otvoren objekat “Lidl-a“ koji smo tako dugo iščekivali i nadamo se da će ostvariti sve naše želje i očekivanja u smislu ponude, cena i asortimana. Kao što smo imali priliku i sami da vidimo ovaj objekat je urađen po savremenim evropskim standardima i, sigurni smo da će naši sugrađani biti zadovoljni ovom ponudom, a za nas još značajnija stvar je da će od danas ovde 40 mladih ljudi pronaći posao - istakla je gradonačelnica Dušanka Golubović i dodala:

Za grad Sombor je takođe značajno i to što ove godine baš na današnji dan obeležavamo godinu dana postojanja „Capitol parka“, a „Lidl“ je svakako investicija čiji je završetak planiran u drugoj fazi i drago mi je što se investicije u Somboru završavaju prema planu onih koji ulažu u ovakve investicije. Svakako očekujemo da se struktura „Capitol parka“ prema planu naredne godine proširi i nadamo se da će kao i do sada vrlo uspešno i kvalitetno i taj projekat na zadovoljstvo Somboraca da bude završen - istakla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović otvarajući objekat „Lidla“ u Somboru.

Predstavnik „Lidla“ u Somboru Branko Petrović se u ime čitavog tima zahvalio gradonačelnici, gradskim vlastima i državi Srbiji koji su doprineli ovom događaju a posebnu zahvalnost je izrazio potrošačima zbog kojih postoje i sve ovo rade.

- Veoma smo srećni i ponosni što danas u Somboru otvaramo „Lidl“ prodavnicu i što potrošačima možemo da ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine, najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljivo odabran asortiman - naglasio je Branko Petrović, predstavnik „Lidla“.

Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje, a samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.

Vrata trgovinskog lanca danas su otvorena i u Beogradu, Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Užicu, Šapcu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru, a do kraja godine kako je najavljeno biće otvoreno još sedam „Lidl“ radnji – u Vršcu, Inđiji, Pančevu, Kikindi, Kruševcu, Jagodini i na još jednoj lokaciji u Beogradu. Prodavnice „Lidla“ biće otvorene do 22 časa.

Današnjem otvaranju prodavnice „Lidla“ osim gradonačelnice prisustvovali su i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, predstavnici Gradskog veća grada Sombora, javnih preduzeća kao i ostalih ustanova iz grada.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1055 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…