Završno glasanje građana u participativnom budžetiranju u gradu Somboru do 20. novembra

* Od 10. pa do 20. novembra građani mogu da glasaju za projekat čija će realizacija biti finansirana iz budžeta grada u okviru realizacije projekta „Participativno budžetiranje 2019“

- Građani će glasati za jedan od pet predloga koji su u prvom krugu glasanja najčešće predlagali, a to su: Uređenje doma kulture u Bačkom Bregu, rekonstrukcija zgrade biblioteke u Čonoplji, izgradnja šetališta i osvetljenja uz kanal (od restorana „Slon“ do kupališta na Tromeđi), uređenje Doma kulture u Bačkom Monoštoru i uređenje ulice Subotički put (od pružnog prelaza do obilaznice) - rekao je Branislav Svorcan, pomoćnik gradonačelnice za oblast kulture i informisanja na konferenciji za novinare proteklog petka uoči početka završnog glasanja.

Izgled anketnog listića za završno glasanje

- Anketni listići sa predlozima, građanima su uručeni sa računima za usluge Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“. Glasanje se obavlja zaokruživanjem broja ispred predloga na štampanom anketnom listiću a potom ubacivanjem u kutije za glasanje u prostorijama gradskih i seoskih mesnih zajednica, u Gradskom uslužnom centru, Domu penzionera na Prvomajskom bulevaru i drugim mestima određenim za glasanje - pojasnio je Svorcan i još jednom pozvao građane da iskoriste svoje pravo i glasaju za predlog koji je po njima najbolji.

Za potrebe završnog glasanja u okviru „Participativnog budžetiranja 2019“ štampano je 30.000 anketnih listića, glasanje traje do 20. novembra, a u petak 16. novembra na štandu koji će biti postavljen kod Gradske kuće u vremenu od 10 do 12 časova građani koji žele da glasaju a iz nekog razloga nemaju listić mogu to da učine i tada.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 808 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…