Fondacija Ana i Vlade Divac: Odlična prilika za građane Sombora

* Povodom raspisivanja Konkursa “Možemo i mi”, u petak 21. decembra održana je info sesija u Somboru, kojoj su prisustvovali zainteresovan igrađani, organizacije i neformalne grupe

Posle uspešno realizovanih 18 projekata u opštinama Šid, Subotica i Preševo, Fondacija Ana i Vlade Divac je objavila Konkurs za najbolje projekte neformalnih grupa građana i organizacija koji unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštini (Gradu) Sombor. Neformalne grupe će biti u mogućnosti da dobiju do 200.000 dinara, a udruženja i fondacije do 700.000 dinara za realizaciju projekata.

Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati najbolje projekte neformalnih grupa i organizacija civilnog društva koje unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštinama Šid, Sombor i Obrenovac, a posebno one projekte koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti migranata i lokalnog stanovništva, u realizaciju uključuju veliki broj ljudi i koj istvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu u oblasti kulture, obrazovanja, zdravlja, sporta, bezbednosti, ekologije i drugo.

Za prijavu na konkurs neophodno je preuzeti i popuniti prijavni formular (možete ga preuzeti ovde) i poslati ga do 31. januara 2019. u ponoć.

Konkurs „Možemo i mi“ sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations) u Obrenovcu, Šidu i Somboru.

Ivana Živanović

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor 

Pročitano 660 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…