Uz našu novogodišnju čestitku: I ove godine zadržali smo 1. mesto a sve prvenstveno radeći entuzijazmom, HVALA VAM I SREĆNO SVIMA!

* Ulazeći u treću godinu (naš izdavač Udruženje Podium osnovao je dvostruki elektronski medij Novi Radio Sombor 23. septembra 2016), prvo vam se svima zahvaljujemo, dragi naši čitaoci i slušaoci na vernosti koja obostrano postaje sve izraženija

U prilog tome, smelo možemo da kažemo da smo i ovu, drugu godine zaredom, završili na 1. mestu slušanosti u Srbiji, prema podacima portala Vaš omiljeni radio, koji okuplja sve radio stanice Regiona i dijaspore. A na temelju vaših sviđanja i isto toliko šerovanja na društvenoj mreži fejsbuk, zauzimamo prvo mesto i u čitavom Regionu (trenutno, 4.7K). 

U Srbiji trenutno jeste registrovano 534 radio stanice. U toj konkurenciji smatramo da je, i u skromnijim uslovima rada, ali nadasve na bazi entuzijazma naše vredne ekipe, važno pomenuti da ste zapravo vi svojim uključivanjem u internet program Novog Radio Sombora koji može da se čuje u čitavom svetu, doprineli ovom rezultatu. Na našoj stranici na pomenutom portalu svakodnevno je povećan broj stabilnih - redovnih slušalaca i u ovom momentu dok pišemo rubriku, poredak prvih 10 izgleda ovako:

  1. Novi Radio Sombor                               36.602
  2. Naš Radio Žabalj                                  32.530
  3. Radio Delta Užice                                 26.196
  4. Radio 038 Gračanica                             23.915
  5. Hit Radio Salaš                                     23.710
  6. Radio Banja 2 Dvojka Vrnjačka Banja    23.272
  7. Radio Podrinje Loznica                          21.725
  8. Radio 014 Valjevo                                20.939
  9. Radio Zlatar Nova Varoš                       16.675
  10. Radio Karolina Beograd                        15.719

Naš program slušali ste i možete da slušate 24 sata dnevno na linku: http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html Kako putem vaših računara, lap-topa, telefona, ma gde god se nalazite u svetu.

Što se dvostrukosti našeg medija tiče, portal takođe ima izraženu preglednost. Mnogi nam pišete ili na drugi način sopštavate da je u prvom planu preglednost kao i sveobuhvatnost tema. Pisanje (i pričanje u radio programu) vodimo isključivo našim svetim trojstvom:

Geslo: Svi smo jedno, Moto: Samo pozitivno, Cilj: Zbližavanja.

Da je sve lako, svi dobro znamo da nije. Ali udruženo, solidarno, zajedno, možemo dosta. Da dalje afirmišemo pozitivne vrednosti našeg Sombora iz kojeg i potiče matično (rodnim gradom većine članove osnivača i redakcije) vaš i naš medij, no nastojimo da prezentujemo najosnovnije principe multikulturalizma, višejezičnosti što smo dokazali baš u godini koja je na izmaku, 2018. jer osim na srpskom, najviše je u proteklih 365 dana (do sada) objavljeno rubrika i na svim službenim jezicima u upotrebi po Statutu Grada Sombora: mađarskom, bunjevačkom, hrvatskom, rusinskom. 

Faktor sreće je suštinski bitan. Zdravlje, uvek kažemo na prvom mestu. U svemu tome, sreći i zdravlju, pokretač je ljubav. Kao i naša ljubav - prema našem poslu, a pogotovo prema vama, drage i dragi naši. A novac, naravno da jeste (u)potreban i toga smo svesni. Svesni i dugova koje mnogi od nas "prebacuju" u narednu godinu, računi, dažbine, oni "na život". Ali život je jedan a novac se potroši. No sreća, zdravlje i ljubav traju sve trajno do svog veka. Uzdajmo se prvo u sebe i verujmo u sopstveni entuzijazam i mogućnosti za koje ponekad i ne znamo da su postojeće, tu, u samima nama potencijalno počivaju. Prevaziđimo krize, budimo još bliži jedni prema drugima.

Zahvaljujemo se ovom prilikom logističkoj podršci lokalne samouprave Grada Sombora, Ujedinjenim granskim sidnikatima NEZAVISNOST, partnerskim organizacijama u oblasti civilnog sektora, kolegama i medijima koji su solidarno pratili naše akcije i događanja koja smo priređivali i koja planiramo u još većem broju u 2019. godini. Ako smo šta propustili, slobodno zamerite i dajte kritiku. Trudićemo se i da propušteno, nadoknadimo - ako treba i duplo.

* Srećna vam Nova 2019. i sve naredne godine, vaš Novi Radio Sombor *

Pročitano 794 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…