Priprema ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju

* U Regionalnoj privrednoj komori Sombor podsećaju na važnost pripreme za ispite u vezi sa profesionalnom osposobljenošću lica, odgovornih kada je u pitanju prevoženje tereta u okviru drumskog saobraćaja

Naime, u skladu sa Zakonom o prevozu tereta u drumskom saobraćaju, Ministarstvo za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Republike Srbije objavilo je najpre termin prvog ispita, sa spiskom propisa i listom pitanja za ispit. Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije - na osnovu objavljenog spiska propisa i liste pitanja - organizovalo je dvodnevnu pripremu za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta, u četvrtak i petak, 9. i 10. maja.

Predstoji, takođe, drugi termin obuke odnosno pripreme za ispit, a to je 16-17. maj. Kotizacija za prijavu za obuku-pripremu ispita iznosi 7.500 dinara + PDV.

Dodatne informacije svi koje će da polažu u drugom terminu mogu da dobiju putem elektrosnek adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefone: 011 33 00 985 Nebojša Jevtić; 011 33 04 589 Tatjana Mihajlović.

Pripremu za ispit realizuje eksterni predavač Tatjana Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije.

************

Evo i detalja prijave  za navedeni, predstojeći drugi termin polaganja (16-17. maj):

~ . ~

Događaj - Priprema ispita za stručno osposobljavanje lica odgovornog za prevoz tereta

Ime                          Priprema ispita za stručno osposobljavanje lica odgovornog za prevoz tereta

Datum održavanja 16 - 17. maj 2019.  (od 10:00 do 17:00 časova)

Lokacija                   Privredna komora Srbije - SALA II

Organizator             Centar za stručno osposobljavanje u transportu

Opis  Priprema za POLAGANJE ISPITA O PROFESIONALNOJ OSPOSOBLJENOSTI ZA LICA ODGOVORNA ZA PREVOZ TERETA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Dvodnevna priprema za što uspešnije polaganje ispita  o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju, obuhvata:

* Razmatranje, pojašnjenje i usmene odgovore na sva pitanja koja mogu da se pojave na ispitu, objavljena od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture,

* Analiziranje primera uobičajenih komponenti studije slučaja i rešavanje zadataka

* Materijal za pripremu i polaganje ispita u vidu zbornika propisa i dokumenata, izrađenog na osnovu spiska propisa objavljenog od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Dokument

Preuzmi

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 611 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…