Na Evropski olimpijski festival mladih u Baku odlazi petoro somborskih predstavnika

* Povodom nastupa petoro somborskih predstavnika na Evropskom olimpijskom festivalu mladih u gralvnom gradu Azerbejdžana Bakuu, članovi Olimpijskog komiteta Srbije posetili su u četvrtak, 11. jula Sombor

U zgradi Županije dočekala ih je gradska većnica za oblast sporta i omladine Antonija Nađ Kosanović sa predstavnicima Sportskog saveza grada Sombora.

Troje biciklista, Mihajlo Stolić, Igor Nadoveza i Bojana Vujasinović sa trenerom – selektorom Markom Sudarićem, članovi BK „S Team“ i rvač Dejan Fratrić iz RK „Soko“ ostvarili su odgovarajuće norme i ušli u nacionalnu selekciju Srbije. Ovom prilikom Olimpijski komitet Srbije uručio je sportsku opremu somborskim reprezentativcima koji će se takmičiti na Evropskom olimpijskom festivalu mladih.

- Nama je drago kada vidimo da imamo toliko uspešnih sportista, da se sav taj trud koji lokalna samouprava ulaže da poboljša uslove i kvalitet treninga, petostruko vraća kroz vaše rezultate. Naravno, vaši treneri imaju veliku zaslugu za to što ste uspeli da ispunite norme - poručila je mladim takmičarima većnica za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović i zahvalila se Olimpijskom komitetu na opremi i za svu podršku koju pružaju sportistima kako bi oni mogli da predstave Srbiju na najbolji mogući način.

Marketing menadžer Olimpijskog komiteta Srbije Dejan Kozlina zahvalio se Gradu Somboru, Biciklističkom savezu i Rvačkom savezu za način na koji ulažu u mlade sportiste. - Nadamo se da će rezultati u Bakuu zaista biti na visokom nivou. Imamo 56 dečaka i devojčica koji će se takmičiti u 9 sportova, jedna je ekipa u odbojci i sve ostalo su takmičari koji su u pojedinačnim sportovima izborili norme - rekao je Kozlina.

Evropski olimpijski festival mladih održava se u Bakuu, u Azerbejdžanu, od 19. do 29. jula.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 452 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…