U toku javna rasprava o kriterijumima za finansiranje rada nacionalnih saveta nacionalnih manjina u Somboru

* Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o kriterijumima za raspodelu sredstava iz budžeta Grada Sombora za finansiranje rada nacionalnih saveta nacionalnih manjina

Javna rasprava koja je počela juče, u petak, 19. jula, trajaće do 5. avgusta. Tokom tog perioda svi zainteresovani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare o nacrtu ove Odluke u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša broj 1, 25000 Sombor, ili u elektronskom obliku na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 5. avgusta 2019. godine.

Javna prezentacija Odluke o kriterijumima za raspodelu sredstava iz budžeta Grada Sombora za finansiranje rada nacionalnih saveta nacionalnih manjina, kojoj mogu da prisustvuju sva zainteresovana lica, biće održana prvog avgustotvskog ponedeljka - 5. avgusta, u sobi 108 zgrade Županije, Trg cara Uroša broj 1, sa početkom u 10:00 časova.

Originalni Javni poziv na javnu raspravu i nacrt Odluke o kriterijumima za raspodelu sredstava iz budžeta Grada Sombora za finansiranje rada nacionalnih saveta nacionalnih manjina možete da vidite ovde.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 713 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…