A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Szabadkán tartott tájékoztató napot

Megjelentek a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2020. évi külhoni támogatásaira vonatkozó pályázati kiírásai. Január 13-án Szabadkán A magyar kultúráért és oktatásért 2020 elnevezésű pályázattal kapcsolatosan tartottak nyílt napot a pályázni szándékozóknak. Az érdeklődők értesülhettek a valamelyest módosult pályázati feltételekről, és választ kaptak kérdéseikre, dilemmáikra. A központi pályázatra január 31-ig lehet beadni a pályázatokat (A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek, Budapest), a regionálisra 27-ig (Szekeres László Alapítvány, Szabadka). Bővebben a https://bgazrt.hu honlapon lehet tájékozódni, illetve a www.szla.org.rs oldalon.

Az esemény után Fejsztámer Róbert, a Szekeres László Alapítvány kuratóriumának elnöke nyilatkozott rádiónknak.

Nagy öröm számunkar, hogy Magyarország Kormánya két és félszeresére emelete a támogatás összegét, ami azt jelenti, hogy az eddigi 80 millió forint helyett 200 millió forintot tudunk szétosztani pályázati formában. Arra biztatnák minden civil szervezetet, akik pályázással szeretnék működésüket megtámogatni, akik a Szekeres László Alapítványhoz szeretnének pályázni, azokat is akik már pályáztak, de azokat is akik új civil szervezetként szeretnének pályázni, hogy mindenféleképpen a pályázati kiírást részletesen olvassák el és kommunikáljanak a központi irodával itt Szabadkán: akár személyese, akár telefonon, akát ímélen keresztül. Attól függetlenül, hogy az összeget megemelték, ez a jó hír, a rosszhír pedig az, hogy nagyon sok változás is van a pályázati kiírás tekintetében, így mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy ne rutinból, ne automatikusan pályázzon, hanem valóban figyelmesen kísérje le a pályázati kiírást és bármilyen problémája van, bármilyen kérdése van, akkor január végéig, hiszen január 27. lehet beadni a pályázatokat, lépjen kapcsolatba a szabadkai irodával, hogy ne a tehnikai hibákon csússzanak el azok a pályázatok, amelyek legtöbb esteben az egészévi támogatást, az egészévi működését meghatározzák az egy-egy civil szervezetnek.

https://bgazrt.hu/kulhoni-tamogatasok-2020/

Az Új Zombori Rádió szerkesztősége

Pročitano 1112 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…