U nedelju, 15. marta (16 časova, trim staza kod somborske "Mostonge") svako uz Mirka može da postane šampion

* Da li možeš da zamisliš mesto gde svi treniraju zajedno, gde je razlika u godinama između najmlađih i najstarijih pet decenija? 

Mesto gde muškarci i žene rade iste vežbe, iste treninge, gde nema veze da li imaš problema sa kilogramima, kondicijom, gde si dobrodošao i ako si antitalenat za sve sportove.

Mesto gde pokušavaš da istrčiš prvi kilometar i odjednom se nađeš u društvu iskusnih maratonaca koji te ohrabre i istrče sa tobom prvi kilometar koji za tebe znači gotovo isto kao i za njega medalja sa državnog prvenstva.

Smatraš da ne možeš da trčiš, a zdrav si - i za tebe ima mesta. Radićeš vežbe, hodati sve dok ne budeš mogao 30 minuta brzo da hodaš, a onda, krećeš u osvajanje kilometara. Sve više i brže. Na tom putu te vodi najbolja ekipa koja te čeka.

Ova pitanja kako interesantnog/originalnog tako i rekli bismo nadasve korisnog karaktera, postavlja vam dragi čitaoci našeg portala, Mirko Erdelji (11. april 1971), u sve dužem nizu somborskih maratonaca najuspešniji među njima (podsetimo samo na njegov iako u ovoj, često kažemo, najtežoj sportskoj disciplini ne priliči ustaljeni sportski izrazi rekord, ali sa još nedostignutim rezultatom 1:14,58, koji je istrčao još 1995. godine na polumaratonu u Vrbasu), te u svom pitanju odmah vam olakšava vaš dolazak na novi izazov koji je smislio i poziva:

I zato sledi ME 15. marta 2019. sa početkom u 16 časova - Trim staza kod Gradske hale "Mostonga"!

https://www.facebook.com/Sledi-ME-103412867836729/ = ovo je fejsbuk stranica Tima Sledi-ME na kojoj možete da budete upoznati sa svim detaljima i zanimljivostima.

Dakle, vidimo se u nedelju, 15. marta na otvorenom prostoru obnovljene somborske trim staze uz "Mostongu". I da, podsetimo, Mirko koji itekako kao atletski licencirani trener uz svoju uspešnu dugoprugašku karijeru o čemu zaslužuje naravno posebnu rubriku, poslednjih godina posvećen je jednako predanom trenerskom radu. Budite samo opušteni, jer ovaj trener-maratonac traži mnogo (izvućiće ono najbolje iz vas), a daje još više.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1706 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…