Maratonci pozivaju: Trčimo za malu Lanu, izrazimo još jednom solidarnost!

* U nedelju trčimo za malu Lanu, za njene prve korake, za njen osmeh. Za njeno lečenje potrebna je ogromna svota novca, ali nije nemoguće. Oči roditelja su okrenute ka nama. Njihova nada je u nama. Pomozimo ovim divnim ljudima, i ovoj prelepoj devojčici. U nedelju, 30. avgusta, 40,50, 60 nije važno koliko ljudi trči štafetni maraton od Sombora do Novog Sada. Otkupite naše kilometre. Jedan SMS za jedan kilometar. Pošalješ sms na 3030, tekst poruke 195. Cena poruke je 200 dinara! Ako želite da otkupite majicu u kojoj ću trčati = pošalji poruku u inbox. Gde otvaram licitaciju. Najveća ponuda će biti prihvaćena. I sredstva će biti usmerena na račun za lečenje Lane. Početna cena je 500 dinara. Idemo ljudi! - Napisao ja na svom fejsbuk profilu Somborac Mirko Erdelji, tvorac najmlađeg (ujedno i humanitarno) sportskog kolektiva u Somboru, Atletsko sportskog udruženja ARSU "SLEDI ME", a da bi bilo još jasnije kako Mirku da pošaljete vaše vaše ponude još, evo i Mirkovog fb profila:

https://www.facebook.com/mirkoerdelji

A ovo je na svom profilu napisao još jedan dobro nam poznati maratonac i kreator osim ostalog, Kulske lige, frontmen Atletskog kluba Hajduk, Zdravko Mišović iz Kule:

* Hvala svim trkačima (preko 40) koji sutra, 30. 08. 2020. trče za malu Lanu od Sombora do Novog Sada. Hvala kafićima koji podržavaju ovaj humani ultramaraton: Casper Crvenka, Sport kafe Kula, Astorija, Retro Pub, Basta, Panorama svi iz Vrbas i ENMON Novi Sad koji donira majice u kojima trčimo. Pratite nas a do tada šaljemo sms 195 na 3030. Budimo ljudi, budimo Humani ?♥️

Somborskim i kulskim, pridružiće se i sportske kolege, trkači iz Vrbasa, dobrodošli su svi. Start je u 8 časova na Gradskom hipodromu u Somboru. Okuplanje je u 7:30 časova, na istome mestu.

Ovako solidarno i udruženo - možemo!

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium "Sve je lako kad si mlad 3", izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2020. godinu.

Pročitano 605 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…