Još jedan veliki sindikalni uspeh: Utvrđena reprezentativnost Sindikata "Nezavisnost" AD Imlek

* Sindikat „Nezavisnost“ AD Imlek iz Beograda je 22. jula ove godine podneo Zahtev za utvrđivanje reprezentativnosti. Na osnovu uvida u dostavljenu dokumentaciju (pristupnice, Rešenje o upisu sindikata), poslodavac je utvrdio da Sindikat „Nezavisnost“ AD Imlek ispunjava uslove za utvrđivanje reprezentativnosti!!!

Nije bilo potrebno vremena a da dana, već 2. septembra poslodavac je ispunio obavezu prema Sindikatu u ovoj uspešnoj i radnički značajnoj firmi i izdao sindikatu Rešenje kojim se utvrđuje reprezentativnost Sindikata „Nezavisnost“ AD Imlek, počev od 14. 08. 2020. godine! U skladu sa dobijenim Rešenjem, Sindikat „Nezavisnost“ AD Imlek će početi da u potpunosti realizuje prava koja mu pripadaju na osnovu utvrđene reprezentativnosti.

To je još jedna u nizu već više pobeda u smislu definisanja radničko-klasnih prava, rešavanje osnove i zahteva sindikalnog pokreta i temelja za budućnost u kojem će zaposleni zahvaljući dobroj sindikalnoj organizovanosti koju poslodavci, kako stvari stoje, sve više shvataju, biti na putu pre svega podizanja životnog standarda i istovremeno izražavati beskompromisne stavove u borbi za ostvarivanje krajnjih ciljeva.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 144 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…