Više od druženja: 41. Međunarodni sajam peradarstva u Somboru (27 - 29. januara 2017)

* Brojne goste iz nekoliko država, naravno širom Srbije i Somborce očekuje 41. Međunarodni sajam peradarstva. Najveći somborski objekat, Gradska hala "Mostonga", biće od 27 - 29. januara 2017. domaćin, a tradicionalni organizator Društvo odgajivača sitnih životinja "Sombor 1871"

Najavljeno je da će do sada rekordan broj kako izlagača koji će učestvovati, tako i posetilaca, uživati u najvećoj i najlepšoj izložbi sitnih životinja u Srbiji. Pripreme su temeljno, odavno počele za poslednji vikend januara 2017. koji je poslovično rezervisan je za praznik sitnih životinja. Četrdeset prvi Međunarodni sajam peradarstva, a takođe istovremeno i 3. Državni šampionat sitnih životinja Republike Srbije, kao i Memorijal "Balaž Deže" u oblasti teraritike i akvaristike, na mapi je najznačajnijih događaja ove vrste u Evropi.

- Preuzeo sam Sajam u dosta lošoj situaciji pre šesnaest godina i za čitav taj period mogu se pohvaliti da smo se vratili ne samo u onaj nivo koji smo imali tamo negde devedesetih godina, kada je taj sajam bio na vrhuncu, nego smo čak i prevazišli to stanje - reči su direktora ove jedinstvene manifestacije koja na najprikladniji način otvara i ovoga puta jednu novu godinu, primarijusa dr Zorana Parčetića, predsednika Skupštine Grada Sombora. - Ove godine očekuje nas zaista rekordan odziv kako odgajivača sa brojem i kvalitetom eksponata, tako isto i sa brojem posetilaca. Ostvarili smo mnogobrojne kontakte sa odgajivačima iz inostranstva, te tako naravno slede i posete iz drugih zemalja. Na taj način ujedno razvijamo naš grad na više polja, od turizma, interesovanja svih generacija, a naravno i posebno druženja što nam je svima potrebno, sklapanja novih prijateljstava, kontakata i poslova.

Novi Radio Sombor - što možete poslušati i na našem strimu, takođe svakodnevno emituje više (i do tridesetak) puta spot posvećen ovoj priredbi, a za slušaoce našeg dvostrukog medija, organizatori su obezbedili po dve besplatne ulaznice tokom svakog dana Sajma, pa zato slušajte pažljivo naš program - kao i do sada, i u petak, 27, subotu, 28. i u nedelju, 29. januara '17. godine.

Dobrodošli u Sombor, grad dobrih ljudi i domaćina, grad u koji jednom kad dođete - uvek mu se vraćate!

Redakcija Novog Radio Sombora 

Pročitano 4594 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…