Udruženje penzionera Stanišić od srca: Humanitarno takmičenje u kuvanju junećeg paprikaša za svoje socijalno ugrožene meštane
* Članovi Udruženja penzionera u Stanišiću smislili su originalan koncept kako da pomognu svojim komšijama koji i dalje nezasluženo, lošije žive, a da taj koncept ne povredi ničije dostojanstvo, već naprotiv drugarski i SOLIDARNO, da pruži ne samo od srca dušu i ruku nego i poruku da sa samo malo dobre volje to nekome, može da učini mnogo
 
Naime, za nedelju, 19. septembar, isplanirali su zanimljivo takmičenje u kuvanju junećeg paprikaša. Zašto zanimljivo, zato što vredne penzionerke i penzioneri Stanišića pripremaju program sa predasve, humanitarnom crtom i to u veštinama kulinarstva. A, pritom, biće ovom prilikom i još što-šta drugog interesantnog, jer da bi događaj protekao kako i dolikuje, potrudiće se za to i "živa" muzika, koju će poznatim i popularnim notama, takmičarima i gostima priuštiti popularni Svaštara bend, a začiniće ga draga gošća iz Novog Sada, Jelena Brkić.
 
Ni to naravno, nije sve. Biće podeljene i majice, svim učesnicima slede zahvalnice, a prva tri mesta ko osvoji - dobiće i diplome. Pripremljen je, kažu domaćini, bogat nagradni fond. No, najvažnije je to da će svi biti pobednici na svoj način, jer trijumfovaće humanost!
 
Od prikupljenih sredstava biće kupljena hrana, pribor za školu, svima kojima još šta bude bilo potrebno jer idemo i u susret hladnijem godišnjem dobu... ciljno usmereno prema socijalno ugroženom življu u lepom Stanišiću.
 
Detalje su organizatori već postavili i na pripremljeni plakat pa se i sa njima možete upoznati na naslovnoj fotografije ove rubrike.
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 373 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…