Odštampajte ovu stranicu
Panel - Srbija: centar za inovacije i razvoj 16. septembar, 12 časova
*Panel "Srbija: centar za inovacije i razvoj" održaće se 16. septembra od 12 časova na platformi Zoom u organizuji Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR fondacija u okviru projekta Podrška STEAM obrazovanju u Srbiji. Panelisti će kroz primer razvojnog puta kompanije NCR u Srbiji, koja je postala evropski centar NCR-a za inovacije i razvoj, govoriti o trendovima u tehnološkom sektoru u Srbiji i mogućnostima za budući razvoj.

O transformaciji poslovanja kompanije NCR u Srbiji, inovacijama koje razvijaju, tehnologijama i programskim jezicima koje koriste, talentima koje zapošljavaju i planovima za budućnost, govoriće Stefan Lazarević, generalni direktor kompanije NCR u Srbiji, Milica Džodić Bursać, globalna menadžerka digitalnih servisa i Dejan Matić, projekt menadžment supervizor u softverskom inženjering timu za robotsku automatizaciju procesa.

Ovo je prvi u nizu panela koji će Fondacija Ana i Vlade Divac organizovati sa NCR ekspertima i koji ima za cilj da studentima, srednjoškolcima, široj IT zajednici, ali i svim zainteresovanim približi svet modernih tehnologija kroz deljenje iskustava o radu u kompaniji NCR, o mogućnostima koje NCR se pruža mladima i veštinama i znanjima neophodnim za rad u različitim timovima ove kompanije.

Događaj možete pratiti na Zoom platformi ili Facebook live.
 
Panelisti:
  • Stefan Lazarević - Generalni direktor NCR Srbija
  • Milica Džodić Bursać - Globalni menadžer digitalnih servisa
  • Dejan Matić -  Projekt menadžment supervizor - softverski inženjering za robotsku automatizaciju procesa
  • Moderator: Nina Čaprić - Menadžer za odnose sa državnim organima za Evropu, Bliski istok i Afriku

 

Pratio, zabeležio i fotografisao

Srđan Ačanski, dipl.turizm.

acanskiSphoto 

Canon EOS 4000d+ EF-S 18-55 III

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 484 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…