In memoriam: Vera Kondić

* Sve nas je zatekla i potresla tužna vest o smrti naše koleginice Vere Kondić. Vera je rođena 19. septembra 1956. godine u Nišu. Diplomu psihologa stekla je 1982. godine na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Skoro osamnaest godina radila je u Fabrici gumenih proizvoda u Rakovici u Kadrovsko-opštem sektoru, baveći se poslom industrijskog psihologa ili bolje reći pomagala je ljudima da se nose sa teškoćama na poslu ali i u privatnom životu

U juju 2003. godine počela je da radi u Ujedinjenim granskim sindikatima „Nezavisnost“ odakle je krajem 2020. godine otišla u penziju ali to za Veru nije značilo i prestanak angažmana. Vera se ceo svoj radni vek profesionalno usavršavala. Tako je 2013. godine završila na Fakultetu političkih nauka specijalističke akademske studije i stekla zvanje politikologa iz oblasti medijacije.

U Nezavisnosti je punih osamnaest godina dala nemerljiv doprinos u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, borbi protiv mobinga i diskriminacije. Svojim koleginicama na poslu uvek je bila spremna da pruži pomoć i savet, a svoj mir tražila je u svojoj velikoj strasti - planinarenju. Nebrojeni su saveti koje je Vera pružala članstvu, nesebično pomažući ne samo svojom stručnošću, već i iskrenim toplim ljudskim pristupom. Nezavisnost je Verinom smrću izgubila velikog stručnjaka, prijatelja i odanog člana. U svakoj prilici Vera je uvek sa ponosom isticala da je deo porodice Nezavisnosti. (izvor: nezavisnost.org)

Novi Radio Sombor, naš izdavač Udruženje Podium i Kancelarija UGS Nezavisnost Sombor, izražavaju najdublje saučešće porodici drage pre svega prijateljice, koleginice, saradnice Vere Kondić čiji odlazak i za Sombor znači nemerljiv gubitak, uz zahvalnost za sve što je nezaboravna Vera svojim znanjem, strukom i solidarnošću učinila i za nas.

Neka joj je večna slava i hvala.

Novi Radio Sombor

Pročitano 388 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…