SERIJAL NOVAK (2. nastavak) Najdirljivija podrška doskora uspešne srpske teniserke Bojane Jovanovski: Nole kaži im rečenicu našeg sunarodnika Nikole Tesle ”Kada bih svu vašu mržnju pretvorio u energiju, mogli bi se osvetliti mnogi gradovi"

* Nastavljamo SERIJAL NOVAK i objavljujemo u 2. nastavku, u celosti podršku koju je pružila najboljem svetskom sportisti Novaku Đokoviću, njegova doskorašnja sportska koleginica Bojana Jovanovski objavljujući je, prkosno i nadasve dirljivo na društvenim mrežama povodom do sada nezabeleženoj hajci pojedinih "svetskih moćnika" na velikog šampiona i čoveka, dajući takođe posebno vredno poređenje sa isto tako najvećim zločinom, nad neprikosnovenom Monikom Seleš a da je i tada sve ostalo na štetu isključivo jedne strane - svetskih asova koji dolaze iz "jedne male" ali ponosite i slobodljubive zemlje. Ovu poruku što je izrazito vrednost, Bojana je Noletu poslala baš u njegovim najgorim momentima tokom kafkijanskog suđenja u Australiji:

- Dragi Nole,

Mi smo bar kroz naše detinjstvo doživeli razne vrste nepravdi. Bombe su svetski moćnici bacali na civilne objekte u našem gradu, ginuli su i naši najmlađi sugrađani i prijatelji. Sada na tebe svetski moćnici vrše pritisak da odustaneš, pošto na drugi, na pravedan i na sportski način niko ne može da te savlada. Uspeh je nešto što očigledno ne žele da ti oproste.

To se u istoriji dešavalo i našoj sugrađanki Moniki Seleš u periodu kada je bila najbolja na svetu dobila je nož u leđa. No, mi smo bar na nepravdu navikli i bez obzira na ishod ove ponižavajuće agonije koja ti je priređena, NISI SAM, TI SI NAŠ NAJVEĆI PONOS ! Na tebi je sada da se bez obzira na sve boriš za pravdu i bez obzira na ishod da daš sve od sebe u toj borbi!  To ti znaš bolje od svih nas…

U isto vreme moraš misliti i na sebe i svoju bezbednost, ako i propustiš jedan Gren Slem, osvojićeš neki drugi i nadamo se postati najbolji sportista svih vremena. Ovo nije samo borba tebe protiv svetskih moćnika, nego očigledno i SPORTA protiv POLITIKE.

Što se tiče optužbi sitnih duša protiv tebe, ti si svu traženu dokumentaciju predao i dobio vizu, na sudu si legitimnost svoje dokumentacije dokazao. Tako da ljudima koji te optužuju da si lažov i čovek sa nedoličnim ponašanjem možeš poručiti rečenicu najvećeg svetskog naučnika i našeg sunarodnika Nikole Tesle: ”Kada bih svu vašu mržnju pretvorio u energiju, mogli bi se osvetliti mnogi gradovi”.

Oni očito neće prestati da te mrze, ne zato što su njihovi stavovi istiniti, nego zato što su oni mali, ljubomorni i nezadovoljni svojim životima. Zato pretvori tu njihovu mržnju u energiju i POBEDI! POBEDI danas i u svakoj narednoj borbi…

To će biti pobeda i svih nas koji smo svim srcem uz tebe! Sve najlepše želimo svim ljudima u svetu kao i u prelepoj Australiji, a oni kako nam vrate vrate…

Plašim se samo da su ljudi koji su iselili Pigmeje postali moralni Pigmeji, napisala je na svom "fejsbuk" profilu Bojana Jovanovski Petrović.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 395 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…