Novosti iz Fondacije Ana i Vlade Divac

KOLIKO SE BAVIMO MENTALNIM ZDRAVLJEM NA RADNOM MESTU?

* Predstavljen priručnik „Mentalno zdravlje i poslovno okruženje - Vodič za poslodavce i zaposlene“ koji je namenjen poslodavcima, odgovornim pojedincima u okviru organizacija, kao i svim zaposlenim ženama i muškarcima i onima koji traže zaposlenje

Na panelu "Mentalno zdravlje na radnom mestu" razgovarali smo o prevenciji i načinima reagovanja u situacijama rodno zasnovane diskriminacije, ali i o kompanijama koje su primer dobre prakse kada je u pitanju briga o mentalnom zdravlju zaposlenih.

SVAKA ČETVRTA MLADA OSOBA U SRBIJI JE U RIZIKU OD SIROMAŠTVA 

Svaka četvrta mlada osoba u Srbiji je u riziku od siromaštva, a procenat mladih ljudi koji nisu ni zaposleni, niti su u obrazovanom sistemu (tzv. NEET kategorija) se blago povećao u poslednjih pet godina. Mladih nema u izvršnoj vlasti, nije se podigao broj onih koji kreću put preduzetništva a mladi muškarci su, ipak, u nešto povoljnijem položaju nego žene, još uvek.

DOBAR OBROK UVEK OBRADUJE, DOBRA DELA JOŠ VIŠE!

Sa partnerima iz BalkanFood-a, BalkanBet-a i Liceulice organizovali smo akciju pripreme 100 obroka za naše ugrožene sugrađane. Dobra dela pretočena u ukusne obroke, Andrija Milošević je podelio sa našim ugroženim sugrađanima i pokazao da je ono što je svima najpotrebnije jeste razumevanje i pažnja.

NOVI KONKURS ZA PODSTICAJ POLJOPRIVREDE U 2022.

Fondacija Divac je u proteklih 15 godina donacijama podržala više od 1.400 gazdinstava u Srbiji. Nastavljamo sa pružanjem podrške podsticaju poljoprivredne proizvodnje u opštinama širom Srbije.

U Gradu Užicu je otvoren konkurs za podršku poljoprivrednicima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane. Ukupna raspoloživa sredstva su 4.400.000,00 dinara.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor 

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

 prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Pročitano 501 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…