četvrtak, 01 septembar 2022 21:40

In memoriam: Boris Bulović, gradski većnik za poljoprivredu, član Gradskog odbora SNS u Somboru (1974 - 2022) +

Napisano
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

* Srpska napredna stranka Sombor objavila je večeras (četvrtak, 1. septembar) na svojim službenim stranicama tužnu vest da je nakon kraće bolesti, preminuio član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sombor, Boris Bulović, gradski većnik Grada Sombora

Boris je rođen 1974. godine u Stanišiću. Živeo je i radio u Somboru, a funkciju člana Gradskog veća za oblast poljoprivrede obavljao je od 2020. godine. Gradski odbor Srpske napredne stranke Sombor ovim putem izražava saučešće porodici Bulović.

Boris Bulović je završio Srednju poljoprivredno-prehrambenu školu, smer: veterinarski tehničar u Somboru, Fakultet za menadžment - smer: menadžment u Valjevu i Fakultet bezbednosti, smer: krizni menadžment u Beogradu (2008-2010).

Radio je i u Gradskoj upravi u periodu od 2015 - 2019. godine u funkciji pomoćnika gradonačelnika za urbanizam i zaštitu životne sredine a bio je i vršilac dužnosti direktora Vodoprivredno privrednog društva "Dunav i Tisa" Sombor, 2019 - 2020. godine.

Ispraćaj Borisa Bulovića je u subotu, 3. septembra u 13 časova na Mesnom pravoslavnom groblju u Stanišiću.

Pre toga, komemoracija je zakazana u 10 časova u velikoj sali zgrade Županije.

Novi Radio Sombor i Udruženje "PODIUM" zahvaljuju se na svakoj podršci i saradnji ovom cenjenom i priznatom stručnjaku a porodici Borisa Bulovića izražavamo najdbulje saučešće. Večna slava!

Pročitano 947 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…