utorak, 04 oktobar 2022 13:20

Udruženje ECO ENERGY Sombor: XVII Međunarodni festival organske etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora

Napisano
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

*  Udruženje za proizvodnju organske hrane "Eco Energy" iz Sombora u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombora organizuje u subotu, 8. oktobra na Trgu Svetog Trojstva tradicionalni, već 17. po redu Festival organske etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora

Građanima Sombora i okoline će biti pokazan široki asortiman organske i eko - etno hrane, proizvoda kao i eko preparata i tehnike, te proizvoda domaće radinosti. Somborci ali i brojni gosti moći će uživati u ponudi, degustaciji i kupovini ovih autentičnih proizvoda. Očekuje se nastup više od 40 izlagača kako iz zemlje tako i iz inostranstva uz bogat kulturno umetnički program.

Ovaj događaj biće takođe, upotpunjen prigodnim pratećim manifestacijama, predavanjima, promovisanjem tradicionalnih vrednosti, uručivanjem priznanja.

Prati, beleži, piše: dipl. turizmolog, novinar Srđan Ačanski

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium "Sve je lako kad si mlad 5, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

- U okviru naslovne fotografije pogledajte kompletan program festivala - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 268 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…