Nastavljene kreativno psihološke radionice somborskog Psihozona
* Svakog četvrtka od 18 časova u Psihozonu, u Konjovićevoj 1 u Somboru, protiču kreativno-psihološke radionice za odrasle! Radionice su namenjene svim ljubiteljima kreativnosti i stvaralaštva, ličnog rasta i razvoja, kao i sticanju različitih veština rešavanja problema kroz obradu zanimljivih psiholoških tema
 
Autorka i voditeljka radionica je Saša Stojšić, dipl.psiholog, sa orijentacijom ka prevenciji u oblasti zaštite, očuvanja i unapređenja psihičkog zdravlja, kao i psihoterapiji.
Informacije i obavezne prijave: 
064 538 3 438
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
~ . ~
 
* Facebook/psihozon *
 
PRIDRUŽITE NAM SE! 
 
- Do sada smo se na radionicama upoznali sa različitim kreativnim tehnikama, koje smo i prilično ovladali, upoznali se sa različitim psihološkim tehnikama rešavanja problema, kao i različitim psihološkim temama koje nas vode boljem razumevanju sebe i drugih, te nas čine da živimo bolje i kvalitetnije - poručuje Saša Stojšić. - Takođe smo, na zanimljiv način, obeležili značajne datume tokom održavanja radionica a koji se tiču na primer božićnih i novogodišnjih praznika, ljubavi i sličnim pozitivnim vrednostima, što nameravamo da nastavavimo i nadalje.
 
U narednim susretima Pshozon će organizovati radionice o novim kreativnim tehnikama, kao i novim psihološkim saznanjima, kroz rad na sebi, rad u grupi i druženjem. Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se! Dobrodošli - pozivaiju aktivisti ove nevladine organizacije! 
 
Medijska pratnja: Novi Radio Sombor
Pročitano 529 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…