Predstavljamo ponudu za leto turističke agencije TTA Oris: Grčka 2019, Vila Selena Mare, Paralija

* Vila sagrađena 2008. godine. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjskim delom (opremljenim osnovnim kuhinjskim priborom), klima uređajem, TV prijemnikom (2 srpska kanala), kupatilom (neka kupatila poseduju tuš kadu, a neka samo pločice), balkonom sa garniturom za sedenje. Zamena posteljine je jednom u toku boravka gostiju. Peškire, toalet papir, sapun obezbeđuju gosti sami. 

Nalazi se u novom, severnom delu Paralije, nedaleko od novoizgrađenih sportskih terena, a od centralne ulice Paralije udaljena je oko 400 metara, dok je širi peščani deo plaže na udaljenosti od 270 metara. Vila poseduje besplatan parking.

U prizemlju vile nalazi se 4 studija na prvom spratu 1 apartman i 5 studija, na drugom spratu 6 studija, na trećem spratu 6 studija, i u potkrovlju je luksuznije opremljen Suite u pink boji sa čije se terase vidi more
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva spojena i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva spojena ležaja i dva odvojena ili po dva spojena ležaja ili po dva francuska ležaja ili dva spojena i dva obična ležaja.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji jedan francuski i jedan običan ležaj.
1/4 suite – veća kvadratura smeštaja, u jednoj prostoriji kuhinja i dva francuska ležaja.

* Paralija (grčki. Παραλία - „Plaža“) je letovalište  u Grčkoj Nalazi se 4 km od mesta Katerini u podnožju planine Olimp.

Ima peščanu plažu dugačku oko 3 km koja se proteže sve do susednog mesta Olimpik Bič. Popularnost je stekla zahvaljujući više pristupačnim cenama smeštaja nego nekim svojim turističkim kvalitetima. U Paraliji postoji nekoliko diskoteka.

Paralija je dobar izbor za letovanje, i u sezoni, ali i u predsezoni, tokom maja, pa čak i u septembru. Najviše temperature su tokom juna, jula i avgusta, u proseku 25 stepeni, i retko padaju ispod 20. U tim mesecima ima i najmanje padavina, tako da ne morate da brinete o kišama – one su retke, brzo prođu i, što je posebno važno, na padne jako vode – svega 5-6mm po metru.

U večernjim časovima, sa obližnjeg Olimpa, planine bogova, spušta se svežiji vazduh, tako da su večeri u Paraliji vrlo prijatne za šetnju i izlaske. Vazduh u Paraliji nije vlažan, pošto je smeštena u ravnici, klima je prijatna tokom cele turističke sezone.

25000 Sombor

Čitaonička 1

Tel: 025/ 480 - 844

Mob: 063/ 514 - 074

Novinar, dipl.turizmolog Srđan Ačanski

Pročitano 380 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…