Bezdán: Duna menti kultúrnapok

* A bezdáni Pulzus civil szervezet az idén is megtartotta Duna menti kultúrnapok elnevezésű rendezvénysorozatát. Augusztus 16-án és 17-én több, minden korosztályt megszólító program megvalósult Bezdánban, a csatornaparton, illetve a vadászház területén

Az Est Marijanával elnevezésű program keretében megemlékeztek a civil szervezet két elhunyt tagjáról, Gagro Marijanáról és Balázs Antalról. Az esten fellépett a népszerű Stray Dogg Duo, ezenkívül Pina Bausch – Cafe Müller című (táncművészeti) filmalkotást láthatta a közönség.

Halászléfőző Fesztivált is tartottak, a bezdáni civil szervezetek tagjainak és a paprikatermelőknek a részvételével. A közkedvelt eseménynek megközelítőleg 300 résztvevője volt, a hangulatról a hódsági Lazamer és a szabadkai Trojka Band gondoskodott. A gyerekeket arcfestési lehetőség, lufiajándékozás és a bezdáni Önkéntes Tűzoltó Testület habpartija várta.

A programsorozat Zombor város, továbbá a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság és a Tartományi Művelődési és Tájékoztatási Titkárság támogatásával valósult meg.

Fekete J. József (Magyar Szó)

Projekat „Novosti dana: Svi jezici jedno blago – multikulturalni Novi Radio Sombor“ sufinansira se iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pročitano 744 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…