Nena Blagojev: Naš ekskluzivni model i zaštitno žensko lice

Novi Radio Sombor ima i svoja zaštitna lica: to su najpoznatiji somborski predstavnici a i mnogo šire, u oblasti modelinga, Nena Blagojev i Zlatko Šuša, koji su doživeli svetsku afirmaciju. Osim ovo dvoje planetarno priznatih modela, u prvoj liniji biće još po troje modela, u ženskoj i muškoj konkurenciji, koje želimo da vam predstavimo - i fotografijom, već u našim narednim člancima u ovoj sektoru modelinga. To su: Mirjana Perić, dipl. komunikolog, Sonja Grgurić, članica naše redakcije, Milica Nećak Cvijetić, diplomirani preduzetni menadžer, kao i Darko Turkalj, ugostitelj, Slobodan Milenović, fitnes i bb sportista, Armin Fifić, bb i fitnes instruktor i humanista iz Kotor Varoši, Federacija BiH.

Oni će davati poruku u oblasti zdravog, lepog i sportskog držanja i izgleda sa geslom - Svi to možemo. Takođe, daljim učesnicima u modelingu na stranicama sajta Novog Radio Sombora, kao i naravno, u programu internet-našeg istoimenog radija otvoriti vrata afirmacije, jer biće i daljih modela na našim stranicama posvećenih modelingu.

Očekujte uskoro i posebne albume Nene, Mirjane, Sonje, Milice, Zlatka, Darka, Slobodana i Armina (za koje će se osim njihovih do sada personalnih, angažovati i naši fotografi) a dalje i svi vi imate svoju foto-reč.

U ovom članku predstavljamo prvu naslovnu fotografiju na našem sajtu Nene Blagojev. Slede dalje fotografije i napisi o Neni, sa svetskih i domaćih modnih pista, odnosno magazina i časopisa, kao i profesionalni bukinzi.

Redakcija Novog Radio Sombora

........

U svet mode upustila se devedesetih godina sasvim slučajno. U frizerskom salonu u Somboru ju je zapazila ikona u ovom poslu, takođe rođena Somborka, manekenka (ranije istaknuta sportiistkinja - plivačica) Tamara Bakić. Nena je ubrzo nosila je modele najpoznatijih svetskih kreatora i bila na naslovnim stranama mnogih časopisa. Sve to zamenila kako kaže, najlepšim na svetu, majčinstvom.

— Po prestanku aktivnog bavljenja manekenstvom, preselila sam se s porodicom u rodni Sombor. Deca, Vid Luka (11) i Lav Simeon (7), izuzetno su srećna što odrastaju u Somboru. Ostala sam u kontaktu s dugogodišnjim prijateljima i saradnicima iz sveta mode i povremeno boravim u Kaliforniji. Bavim se hotelijerstvom. Moj muž Momčilo, muzičar, i ja u srećnom smo braku već 17 godina — kaže Nena kojoj jednaku pažnju i podršku pružaju majka Slavica, sestra Nataša...

Nena se odlikuje nadasve kao izuzetan prijatelj, drug.

Ovom prilikom, nekoliko Neninih ekskluzivnih fotografija, u želji da što pre ugledamo i nove, a vi ćete poštovani čitaoci, biti u mogućnosti da u narednim člancima posvećenih Neni uživate u njenim mnogobrojnim profesionalnim postignućima - zaštitno žensko lice Novog Radio Sombora i Udruženja Podium.

Pročitano 4987 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…