Mladi somborski bokser Miloš Pavičić položio ispit pred legendom svetskog boksa Ernestom Hoostom

* U drugom po veličinim gradu Austrije Gracu, prvog novembarskog vikenda je održano spektakularno takmičenje u profesionalnom boksu, Internacionalni Gala koji je okupio najveća svetska imena. Na osnovu dosadašnjih rezultata, od strane Evropske bokserske profi federacije bio je pozvan mladi bokser Kluba borilačkih sportova Galaktik Sombor Miloš Pavičić, uz svog trenera Dejana Kunića

Talentovnom i upornom Milošu je u disciplini K1 rival bio Ehsan Rouzbahani (Iran), kojeg ne treba puno predstavljati ljubiteljima sporta, član jedne od najuglednijih ekipa u ovom borilačkom sportu, Souland Tima. Dovoljno je reći, dva puta učesnik Letnjih olimpijskih igara, finalista u Londonu 2012. i potom u Rio de Žaneiru pre dve godine. Osvajač mnogih svetskih odličja, savladao je tek na poene Miloša a meč u kategoriji do 91 kilogram je trajao sve četiri runde.

- Miloš Pavičić sigurno će svojom srčanošću, stečenim znanjem i uz još nešto iskustva, vrlo brzo ući u red najtraženijih evropskih mladih profi boksera – izjavio je na konferenciji za medije Ernesto Hoost, legendarni bokser, Holanđanin, jedno od najpoznatijih imena koji su gosti boravili na Gala K1 profi boksa u Gracu. – Zato je za svaku pohvalu i za Miloša, koji je pobrao i sve simpatije  publike u videli ste, dupke isupnjenoj sportskoj dvorani sa oko 2.000 gledalaca, to što je između 22 borbe, meč između Pavičića i Rouzbahanija proglašen najatraktivnijim mečom ovog događaja – podvukao je Hoost.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je u okviru projekta Udruženja Podium Sombor "Sve je lako kad si mlad" podržan na konkursu Grada Sombora LAP za mlade 2017.

Legenda svetskog profi boksa Ernesto Hoost i trener KBS Galaktik Sombor Dejan Kunić 

Pročitano 2496 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…