Inkluzivni džudo - džudo za sve, u Somboru čak na dve lokacije

* Uz podršku grada Sombora i Sportskog saveza grada Sombora od februara ove godine Džudo i sambo klub ,,Bačka'' Sombor je osim svojih redovnih sportsko - takmičarskih aktivnosti počeo sa realizacijom projekta INKLUZIVNI DžUDO - ,,DžUDO ZA SVE'' koji ima za cilj da u posebno prilagođene trenažne programe uključi i osobe sa invaliditetom

Treninzi protiču od ponedeljka do petka u Sportskom centru ,,Gornja Varoš'', na adresi XII vojvođanske udarne brigade 57 i u sali za fizičko vapsitanje Osnovne i srednje škole sa domom "Vuk Karadžić", u ulici Radoja Domanovića 98, od 10, odnosno od 17:30 časova.
Treninge vodi licencirani džudo trener Sajonela Krga, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, džudo trener specijalista i majstor džudo sporta 3. Dan. Treninzi se sprovode po posebnom planu i programu prilagođenom individualnim i grupnim potrebama, a na osovu znanja i iskustva samog trenera i mentora iz Slovenije koji se inkluzivnim džudoom bave više od 20 godina.
Važno je napomenuti da su treninzi koncipirani isključivo u korist osoba sa invaliditetom i služe isključivo u podizanju kvaliteta njihovog života i njihove uključenosti u društvo.
Treninzi su besplatni!

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.

Pročitano 1283 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…