Odštampajte ovu stranicu
Rvački klub Radnički Sombor: Da li bolji domaćini ili takmičari?

* Prošlog vikenda, 21. aprila, Rvački klub “Radnički“ Sombor je bio domaćin Prvenstva Vojvodine za juniore i pionire - U 15 godina, u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači “Radničkog” nastupili su u oba uzrasta

U uzrastu juniora Filip Frgić u kategoriji do 63 kg osvojio je srebrnu medalju, dok su Nikola Katanić do 55 kg i Nikola Bikicki u borbi za medalju izgubili i osvojili četvrta mesta. U uzrastu pionira zlatni je bio Bojan Kostić koji je sa 4 pobede osvojio zlatnu medalju do 85 kg. Za nijansu slabiji, u istoj kategoriji, Damjan Lakatoš osvojio je srebrnu medalju. Bez medalja ostali su: Aleksandar Jančić, Lazar Medić, Milan Tolić, Milan Čeprnja, Aljoša Ilić i Jovan Pašić.

Filip Frgić i Bojan Kostić

Drugog dana vikenda održan je I kup za pionire - U 11 i U 9 godina. Za “Radnički” u uzrastu u 9 godina drugo mesto osvojio je Luka Katanić do 50 kg, dok je Vojin Savić do 27 kg izgubio u borbi za medalju. U uzrastu pionira do 11 godina Rajan Nikić do 37 kg osvojio je bronzanu medalju, dok su Damjan Nikić do 31 kg i Nemanja Jančić do 50 kg ostali bez medaja.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.

Pročitano 1186 puta
Tagovano
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…