ARK Somaraton: Tijana Kabić pobednica na 12. Trci prijateljstva u Kuli

* U subotu 19. juna održana je 12. Trka Prijateljstva - Kula. Ovogodišnje izdanje trke okupilo je pet stotina trkača koji su se nadmetali na trasama od 5 i 10 kilometara. Veoma teški vremenski uslovi nisu sprečili odlične rezultate kao i start onih najboljih iz Srbije i regiona

Petnaestoro članova Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora učestvovalo je na ovom događaju, a najvredniji rezultat imala je Tijana Kabić koja je pobedila u trci na 5 kilometara u ženskoj konkurenciji. Vesna Bogišić Vicko se takođe popela na pobedničko postolje i to na treće mesto, a pet kilometara na 32 stepena Celzijusa istrčale su i Damjana Perenčević i Jovana Đurović.

Trku na 10 kilometara istrčale su Zorica Kulić koja je bila prva u svojoj starosnoj kategoriji, Zoran Boca, Zoran Nikolić, Mirjana Došen, Srđan Buzadžić, Vesna Bjelan, takođe prva u svojoj starosnoj konkurenciji, Otto Beke, Boško Jerković, Jelena Perenčević, Srđan Savić, Đorđe Rackov i Danica Grujić Firanj - druga u svojoj starosnoj kategoriji.    

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
 
Foto: Arpad Šarkezi
- Dodatak: fotografija Somaratonaca u slajdu - 
Pročitano 443 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…