Odštampajte ovu stranicu
Kljajićevo: Seoske sportske igre - više od takmičenja

* Seoske sportske igre u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Grada Sombora i Sportskog saveza grada Sombora održane su u selu Kljajićevu na terenima Osnovne škole "Nikola Tesla", koje je otvorio predsednik SSGS Zoran Bojić, a prisutne je pozdravio i poželio im sreću u takmičenju Ilija Lalić

Nakon žestoke borbe u 10 disciplina pobedu su odneli domaćini - ekipa Kljajićeva i predstavljaće 15. avgusta svoje selo i Grad Sombor na regionalnom takmičenju u Šapcu. Ne smemo izostaviti, napominju organizatori, ni drugoplasiranu ekipu Gakova, koji su predstavnici bili prošlogodišnji pobednici i takmičenje u finalu završili na četvrtom mestu, kao i ekipu Svetozara Miletića koja je zauzela treće mesto.

- Sve takmičare želimo da pohvalimo za dobro raspoloženje i fer borbu - kažu u gradskoj sportskoj organizaciji. Moramo naglasiti, dopunjuju važnu činjenicu, da se pobednik nije znao do samo kraja, te je rezultat bio izjednačen 42:42, a pravilnik nalaže da ekipa koja ima više prvih mesta je i pobednik, pa je u tom slučaju ekipa Kljajićeva bila uspešnija.

- Želimo da se zahvalimo direktorici škole, mr Branki Vuletić i Savetu mesne zajednice na gostoprimstvu i pomoći pri organzaciji - reči su funkcionera u gradskom Sportskom savezu.

- Dodatak, slajd-set niz zanimljivih fotografija tradicionalnih narodnih sportskih igrar i veština -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 451 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…