Чланови Атлетског клуба Апатин успешни на тркама у Угљевику и Бановићима

* Чланови Атлетског клуба Апатин у оквиру припрема за наступе на првенствима Србије у јесењем делу сезоне, наступају на уличним тркама у Републици Србији и у окружењу

Протеклог викенда (петак, 20. август и субота, 21. август) у Босни и Херцеговини су одржане две трке, у Угљевику и у Бановићима у којима су успешан наступ имала тројица члана Атлетског клуба Апатин (Александар Стајић, Немања и Никола Ђурић).

У петак је одржана 6. улична трка Угљевик где је у трку на 5 километара у укупном пласману на треће место и бронзано одличје освојио Александар Стајић са обореним личним рекордом на 5 километара, сјајно 6. место освојио је Немања Ђурић, док је Никола Ђурић остварио пласман у првој половини свеукупног пласмана.

У суботу је у Бановићима одржана још једна лепа атлетска манифестација и у којој су наступили чланови АК Апатин који су се претходног дана такмичили у Угљевику. Александар Стајић и Немања Ђурић заједно су одрадили трку и у свеукупном пласману освојили 5. и 6. место, док је Никола Ђурић остварио пласман сличан оном, претходно у Угљевику.

Чланове Атлетског клуба Апатин наредног викенда очекују наступи на још неколико нових такмичења, Суботички полумаратон, Ваљевски полумаратон, Првенство Србије за ветеране и ветеранке у Сремској Митровици и Трејл трци Копаоник 2021.

Атлетски клуб Апатин после краће паузе почетком септембра наставља са радом са полазницима бесплатне школе атлетике. Термини и место реализације могу се добити преко е-маила:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

- У додатку погледајте још неколико занимљивих слајд-фотографија са такмичења из ове рубрике: 1) Александар Стајић први с лева, до њега одмах дугогодишњи пријатељ наш Куљанин Здравко Мишовић, 2) Бенаља Ђурић у циљу, Бановићки полумаратон, 3) Браћа Никола и Немања Ђурић после трке у Бановићима, 4) С лева, Никола и Немања Ђурић и Александар Стајић, 5) Са клупском заставом у Бановићима

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор

(Сва ауторска права евентуалног даљег објављивања ове рубрике и њеног целовитог садржаја постављено на порталу Новог Радио Сомбора без упита и дозволе било које стране или појединца заштићена и задржана свим релевантним правним механизмима!)

Pročitano 350 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…