Svi ko jedan - i u Senti: Rvački klub Radnički Sombor

* U subotu 21. avgusta u Senti je održan prestižni Međunarodni turnir “Nikola Vukov” u rvanju grčko-rimskim stilom. Ujedno je bio održan i Kup Vojvodine za kadete i pionire U 15. Rvači somborskog “Radničkog” su nastupili sa 16 takmičara i osvojili 14 medalja

U najmlađem uzrastu U 9 nastupili su Rade Šumonja, Danijel Bojanić i Adrian Dobi. Adrian je sa tri pobede i maksimalnim učinkom osvojio zlatnu medalju. Na podijum su se popeli i Rade i Danijel sa bronzama oko vrata.

U uzrastu U 11 najuspešniji sa tri pobede bio je Jovan Kosovac do 37kg, kao i Marko Mamula do 60kg koji su osvojili zlatne medalje. Mladen Batalo do 50kg sa tri pobede i porazom u finalu osvaja srebrnu medalju, dok je bronzanu medalju sa tri pobede i jednim porazom osvojio Uroš Ilić do 45 kg.

Sledilo je takmičenje u uzrastu U 13. Srđan Todorović sa 4 pobede osvaja zlatnu medalju do 70kg, dok je u istoj kategoriji Nikola Gunj sa tri pobede i porazom od Srđana osvojio srebro. Srebrne medalje osvojili su i Kristian Dobi do 36kg sa dve pobede i porazom protiv odličnog rvača iz Mađarske, kao i David Mazinjanin do 50kg.

U konkurenciji boraca U 15 do 85 kg Milan Mamula osvaja srebrnu medalju. U uzrastu kadeta do 110kg bio je Mladen Patarčić, dok je Milan Tolić osvojio bronzanu medalju do 65kg. Bez plasmana ostali su Nemanja Lončarević i Veljko Ranisavljević.

Rvači „Radničkog“ u ekipnom plasmanu na Kupu Vojvodine zauzeli su drugo mesto.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 216 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…