Titan iz Kule na prestolu sa šampionom države Arbutinom i viceprvakom Dilberom

* U Knjaževcu je održano u organizaciji Powerlifting saveza Srbije državno prvenstvo u Benč press-u, a ambiciouni klub Titan iz Kule nastupio je sa dvojicom sjajnih takmičara koji su ostvarili izvanredne rezultate

Naime, Aleksandar Arbutina je posle duge pauze usled povrede leđa napravio pravi bum na najvećem takmičenju. On je nastupio u seniorskoj kategoriji do 120 kg i sa podignutih neverovatnih 207,5 kg osvojio prvo mesto u kategoriji a ujedno je i ovo bila najveća podignuta kilaža na državnom prvenstvu. Na taj način Arbutina je i apsolutno najjači takmičar državnog prvenstva.

Stefan Dilber je nastupio u kategoriji sub juniora do 83kg i sa podignutih 100kg osvojio drugo mesto. - Napominjemo da mu je prvo mesto izmaklo za samo 2,5 kg. - ističu vrednost i ovog rezultata u kulskom klubu i ujedno se zahvaljuju Powerlifting savezu Srbije i domaćinu Dači na sjajno organizovanom takmičenju.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 130 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…