Damjana u dva dana na dva pobednička postolja!

* U subotu 11. septembra održano je peto izdanje Kostolac Viminacijum polumaratona popularno nazvanog ‘’trka legionara’’. Ovogodišnje izdanje trke bilo je ujedno i državno prvenstvo u polumaratonu

Osim trke na 21 kilometar održana je i trka na 10 kilometara u kojoj je učestvovala i mlada članica Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora Damjana Perenčević koja je nastavila seriju sjajnih rezultata istrčavši treće mesto od 115 finišerki. Još jedno pobedničko postolje za Damjanu je svakako najava nastavka dobrih rezultata u jesenjem delu sezone.

Već sutradan, u nedelju 12. septembra u Bačkoj Topoli održano je 12. izdanje Memorijalne trke ‘’Pal Skenderović’’ u dužini od 13 kilometara na relaciji Bačka Topola - Bajša - Bačka Topola. Pobednica trke u ženskoj konkurenciji bila je članica ARK ‘’Somaraton’’ Sombor Damjana Perenčević koja je samo nastavila sjajan tempo iz Kostlca gde je dan ranije dakle, istrčala treće mesto. Prvo mesto u svojoj starsnoj kategoriji istrčala je Snežana Radović, drugo mesto Arpad Šarkezi koji je bio i najstariji učesnik trke, dok su Zoran Nikolić i Tijana Odobašić istrčali treća mesta u svojim starosnim kategorijama. Trku u Bačkoj Topoli istrčali su i Ilija Zvekanov, Bogdan Nikolić i Boško Jerković.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)                                                                                                                                                                    
Pročitano 78 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…